Take the next step samen met Based

Take the next step samen met Based

Based Academy is een verlengstuk van Based BIM management & consultancy. Een club enthousiaste professionals met jarenlange kennis van en ervaring in BIM, Linked Data, Assetmanagement, bedrijfsimplementaties en meer.

We worden gedreven door technologie, maar handelen vanuit de overtuiging dat digitalisatie meer is dan dat. Juist daarom focussen wij ons ook op de strategische, procesmatige en menselijke kant van jouw organisatie. We redeneren niet vanuit tools en functionaliteit, maar vanuit implementatie, proces en meerwaarde. Met die mindset geven we ook onze trainingen, masterclasses en opleidingen in de Based Academy.

Neem contact op

Heb je vragen over de BIM trainingen, wil je persoonlijk advies of heb je een andere vraag, dan komen we graag in contact met je. Wij vinden het leuk om met jou te sparren voor een training-op-maat. Neem contact op via:

T. +31(0)13 260 00 11
E. info@based.co.nl

  • BASED
  • Piushaven 3-01
  • 5017 AN Tilburg
Contactpersonen

Take the next step samen met Based

Meer informatie?

Wil je meer informatie over ons aanbod en/of onze werkwijze? En ben je benieuwd of de Based Academy ook iets voor jou is? Neem dan eens een kijkje in de Based Community en vraag het aan (oud-)deelnemers!

Based Community

Keer terug naar de hoofdpagina