Jij als BIM coördinator

Jij als BIM coördinator

  • 8
  • aantal sessies: 1
  • 0 uur thuisstudie

BIM coördinatie gaat niet alleen om het uitvoeren van een simpele modelcontrole. Je bent namelijk de spil tussen opdrachtgever en het projectteam en dat betekend dat je op verschillende niveaus sturing geeft aan verschillende partijen tijdens het proces.
Bij Based geloven we dat digitalisatie de sleutel is tot succes. Door jouw organisatie het digitaal werken te laten omarmen en nieuwe technologieën op de juiste wijze in te zetten, ben je wendbaar richting de toekomst

Waarom deze masterclass?

Als next level BIM coördinator zorg jij voor een kwalitatief informatieleveringsproces ondersteund door middel van een BIM uitvoeringsplan (BUP), een plan voor de samenwerking en oplevering van het informatiemodel aan de opdrachtgever.

In deze interactieve masterclass maak jij een vliegende start met de rol als centrale BIM-coördinator. Na afloop weet je niet alleen hoe je dit doet, maar ook hoe je de samenwerking verbetert, processen optimaliseert en de laatste ontwikkelingen goed implementeert.

Na deze masterclass

  • Weet je welke taken en verantwoordelijkheden passen bij de centrale BIM coördinator;
  • Beschik je over de essentiële kennis en vaardigheden om een goed proces van levering op te tuigen;
  • Weet je wat de ISO 19650 norm voor je rol inhoudt en hoe deze succesvol kan toepassen in het proces.

De masterclass biedt jou een vliegende start als BIM coördinator binnen je organisatie.

Prijs (ex. BTW/deelnemer)

1095
Review

Voor wie?

De masterclass ‘Jij als BIM coördinator’ is geschikt voor iedereen die meer wil weten over gestructureerd digitaal informatiemanagement. Het maakt hierbij niet uit of je al wel of niet bekend bent met kwaliteitscontroles in checking software en of je al bekend of nog onbekend bent met laatste ontwikkelingen.

Waarom Based?

Door onze jarenlange ervaring met – en daarmee kennis over – de ISO 19650 norm zijn wij in staat om deze norm zowel theoretisch als praktisch toe te lichten.

Resultaat

Je maakt gebruik van de laatste inzichten en standaarden op het gebied van BIM en weet deze goed toe te passen in het coördinatieproces. Daarnaast beschik je over de vaardigheden een proces vloeiend te laten verlopen.

Interesse in deze Masterclass?

Voor meer informatie en/of vragen kun je direct contact opnemen met Denise Bos. Aanmelden kan via de button.