Solibri API & Autorun

Solibri API & Autorun

  • 6-8
  • aantal sessies: 3
  • 8 uur thuisstudie

In deze training leggen we de focus op mogelijkheden van programmeren in Solibri.

In de eerste dagdelen staat het maken van specialistische bedrijfsspecifieke toetsingsregels op het programma. Hierin staat programmeren middels de Solibri API centraal.

De Solibri API stelt jou onder andere in staat om meer structuur aan te brengen in het controleren van BIM-modellen. Ook is het mogelijk om modellen zeer gedetailleerd te kunnen toetsen op de aanwezigheid van vereiste informatie. Doordat met de Solibri API taken grotendeels naar eigen hand te zetten zijn, zijn de mogelijkheden eindeloos.

In het laatste dagdeel wordt de Solibri Autorun behandeld. De Solibri Autorun maakt het mogelijk repeterende taken te automatiseren en op een desgewenst tijdsstip uit te voeren, bijvoorbeeld ’s nachts.

Wil jij meer weten over de mogelijkheden van de API?
Bekijk dan de blogpost 'Optimale kwaliteitscontroles met de Solibri API'.

Locatie: Based kantoor in Tilburg.

Waarom deze masterclass?

BIM-coördinatoren , BIM-managers & BIM/IT specialisten

Je bent in staat een eigen bedrijfsspecifieke toetsingsregel op te zetten wat bijdraagt in het optimaal beoordelen van BIM modellen. Daarnaast beschik je over de vaardigheid om geautomatiseerde taken op te zetten in Solibri en hiermee tijd aan nuttige zaken te besteden.

Prijs (ex. BTW/deelnemer)

€ 1250,-
Review
  • 𝘗𝘳𝘰𝘧𝘦𝘴𝘴𝘪𝘰𝘯𝘦𝘦𝘭 𝘪𝘯𝘧𝘰𝘳𝘮𝘦𝘦𝘭

    BIM-Manager

Voor wie?

Deze training is geschikt voor iedereen die meer van het programmeren van toetsingsregels en het automatiseren in Solibri wil weten.

Waarom Based?

Based is certified training partner van Solibri Inc. Onze trainingen worden gegeven op de ‘Based-manier’, onafhankelijk en gericht op langdurige verandering.

Resultaat

Je bent in staat een eigen bedrijfsspecifieke toetsingsregel op te zetten wat bijdraagt in het optimaal beoordelen van BIM modellen. Daarnaast beschik je over de vaardigheid om geautomatiseerde taken op te zetten in Solibri en hiermee tijd te besparen.

Interesse in deze Masterclass?

Voor meer informatie en/of vragen kun je direct contact opnemen met Arjen Rademaker. Aanmelden kan via de button.

Arjen Rademaker
Interesse Arjen Rademaker