Informatiemanagement van de toekomst

Informatiemanagement van de toekomst

 • Max. 12
 • aantal sessies: 1
 • 0 uur thuisstudie

Een goed informatieproces begint bij het definiëren van de gewenste doelstellingen van een project, rekening houdend met de verschillende informatiebehoeften van de diverse actoren in het gehele proces. Als iedereen weet wat er geleverd moet gaan worden, kan hierop ook gestuurd worden.

Als opdrachtgever, centrale BIM-coördinator en leverende partijen is het van belang dat het informatiemanagement over de gehele levenscyclus van een gebouw goed verloopt. Dit begint al bij de voorbereiding. Internationaal gebaseerde normen, standaarden en richtlijnen kunnen zorgen voor een soepeler verloop van de samenwerking tussen de betrokken partijen in het bouwproces.

Al enige jaren vormt de ISO 19650 norm de praktische onderlegger voor de werkzaamheden bij Based. De ISO 19650 norm beschrijft de samenwerkingsprocessen voor effectief beheer en overdracht van informatie. In deze interactieve masterclass nemen we je hierin mee. Dit doen we samen met Architectenbureau VAN AKEN en Ingenieursbureau Verhoeven en Leenders, waardoor iedere invalshoek in het proces is vertegenwoordigd.

Waarom deze masterclass?

Deze masterclass helpt bedrijven een vliegende start te maken in de implementatie van de normen in de bedrijfsstructuur. We focussen op het gehele informatieproces in het digitaal bouwen.

 • Benadering vanuit verschillende invalshoeken, de opdrachtgever, centrale BIM-coördinator en leverende partijen.
 • Praktische handvatten waarmee je direct aan de slag kunt
 • Interactieve training met een hoog energieniveau
 • Direct aan de slag met waardevolle tips en tricks
 • Veel praktijkvoorbeelden en aandacht voor jouw praktijk
 • Trainers met veel kennis en praktijkervaring voor een breed perspectief
 • Kleine groepen (maximaal 12 deelnemers)

Prijs (ex. BTW/deelnemer)

€ 1095,-

Beoordeling

Deze score is gebaseerd op beoordelingen van meerdere deelnemers
Review
 • Om een bouwproject te laten slagen,
  moeten we vooruitdenken in plaats van NA(derhand) denken.

  Tim van der Velden

Voor wie?

De masterclass Informatiemanagement is geschikt voor iedereen die meer over gestructureerd digitaal informatiemanagement wil weten, en gebruik wil maken van (inter)nationaal gebaseerde normen als fundamentele onderleggers voor digitaal informatiemanagement over de gehele levenscyclus van de gebouwde omgeving.

Waarom Based?

Door onze jarenlange ervaring met – en daarmee kennis over – de ISO 19650 norm zijn wij in staat om deze norm zowel theoretisch als praktisch toe te lichten.

Resultaat

Jij beschikt over essentiële kennis en vaardigheden om optimaler te kunnen samenwerken met projectpartners en te beschikken over een beter informatieproces.

Meer informatie?

Wil je meer informatie over ons aanbod en/of onze werkwijze? En ben je benieuwd of de Based Academy ook iets voor jou is? Neem dan eens een kijkje in de Based Community en vraag het aan (oud-)deelnemers!

Based Community

Keer terug naar de hoofdpagina

Interesse in deze Masterclass?

Voor meer informatie en/of vragen kun je direct contact opnemen met Denise Bos. Aanmelden kan via de button.