Solibri Groeien Open-inschrijving

Solibri Groeien Open-inschrijving

 • 6-8
 • aantal sessies: kick-off + 2 dagdelen
 • 4 uur thuisstudie

Het doel van dit trainingsprogramma is om te leren hoe je de opgedane basiskennis uit project- en klantspecifieke analyses effectiever en productiever kunt toepassen. Groei verder in het gebruik van Solibri in je dagelijkse workflow. Onder begeleiding van onze Solibri specialist leer je de beste praktische toepassingen van Solibri.

Door middel van Blended Learning wordt de lesstof afgestemd op jouw persoonlijke leerstijl. De training begint met een deel zelfstudie, gevolgd door 2 dagdelen training op locatie. Deze fysieke training wordt op vaste data op onze trainingslocaties gegeven in kleine groepen, van 6 tot 8 deelnemers, zodat je voldoende persoonlijke aandacht krijgt.

Bij een open inschrijving kan je individueel deelnemen aan een Solibri groepstraining door je online in te schrijven. 

De inschrijvingen zijn reeds geopend voor een geplande training, startend in 2024 met data gepland op:

Training September 2024

 • Kick-off donderdag ochtend 12 september
 • Periode voor de zelfstudie
 • Dagdeel 1 op donderdag ochtend 26 september
 • Dagdeel 2 op donderdag ochtend 3 oktober 

De kick-off van de training zal online plaatsvinden, met de vervolgmodules op ons kantoor te Tilburg.

Tip:
Deze training wordt ook als in-company training aangeboden. Neem met ons contact op voor meer informatie.

Training voor o.a.

BIM-coördinator, BIM-regisseur, BIM-manager

Prijs (ex. BTW/deelnemer)

900 euro

Beoordeling

Deze score is gebaseerd op beoordelingen van meerdere deelnemers

Voor wie?

Deze training is geschikt voor Solibri-gebruikers die meer gebruik willen maken van geavanceerde technieken in Solibri om de dagelijkse workflow te optimaliseren. Om deze training te kunnen volgen, beschik je al over voorkennis op het niveau van de Solibri Basis Training. Dit houdt in dat je onder andere weet wat de basiskwaliteit van een aspectmodel is en wat je hierin kan verwachten. Verder kan je al gebruikmaken van de basisfuncties van Solibri, zoals classificaties en ITO’s.

Waarom Based?

Based is certified training partner van Solibri Inc. Onze trainingen worden gegeven op de ‘Based-manier’, onafhankelijk en gericht op langdurige verandering.

Resultaat

Jij beschikt over verdiepende kennis en vaardigheden waarmee je Solibri productiever kunt inzetten bij je dagelijkse werkzaamheden.

Cursus programma

De Blended Learning Solibri training start met een online kick-off, waarbij we de opzet van het trainingsprogramma toelichten en je persoonlijk kennismaakt met ons en de andere deelnemers. Vervolgens ga je zelfstandig aan de slag met drie e-learning modules. Hierin wordt je meegenomen in de betekenis van classificeren, een pittig onderwerp. Beginnend vanuit de theoretische kant van classificeren, wordt snel overgegaan naar praktische toepassingen en verschillende oefeningen. Ook het creëren van uittrrekstaten wordt op deze manier behandeld, om met voldoende kennis gezamenlijk de volgende stap te kunnen zetten in de dagdelen.

Nadat je de basis hebt gelegd met de zelfstudie-modules, volgen de trainingsdagdelen op locatie. In deze dagdelen, duiken we gezamenlijk in het onderdeel classificeren, gericht op project- en klant specifieke analyses. Dit wordt gevolgd door het gestructureerd uitvoeren van modelanalyses omtrent contractuele informatiekwaliteit en BIM-coördinatie. Gevonden issues communiceren we middels de BCF Live Connector naar een Common Data Environment. Het gebruiken van geavanceerde Information TakeOff's (uittrekstaten) komt naar voren in dagdeel 2, afsluitend met enkele uitdagende use cases.

Download de brochure
Review
 • Een bruikbare, functionele opleiding die direct inzetbaar is in je eigen organisatie.

  Marcel Jansen
  Slokker Bouwgroep

 • “Kon mijn eigen model inbrengen en dat spreek direct veel meer”

  Werkvoorbereiding
  SPIE

 • “Veel dingen geleerd m.b.t. classificaties, rulesets en het efficiënt gebruiken ervan”

  Werkvoorbereiding
  UBA Bouw

Meer informatie?

Wil je meer informatie over ons aanbod en/of onze werkwijze? En ben je benieuwd of de Based Academy ook iets voor jou is? Neem dan eens een kijkje in de Based Community en vraag het aan (oud-)deelnemers!

Based Community

Keer terug naar de hoofdpagina

Interesse in deze Training?

Voor meer informatie en/of vragen kun je direct contact opnemen met Denise Bos. Aanmelden kan via de button.