Solibri Anywhere

Solibri Anywhere

 • 6-8
 • aantal sessies: 2
 • 2 uur thuisstudie

De focus van onze Solibri Anywhere training ligt op het praktisch toepassen van Solibri Anywhere, gerelateerd aan het proces en projecten uit de betreffende organisatie.

We starten met een algemeen beeld, positionering van Solibri in het BIM-proces en kennisoverdracht van basismodelkwaliteit, gevolgd door basisvaardigheden zoals navigatie en het begrijpen van modelinformatie. Je leert hoe je doorsnedes kan maken en informatie uit het model kan aflezen. Een verdieping op de onderdelen classificeren, regelsets en uittrekstaten (ITO's) komt hierbij stapsgewijs voorbij in de training. We hanteren een pragmatische en praktische aanpak in het overbrengen van onze kennis.

Training voor o.a.

Planvoorbereiding, Projectontwikkeling, Ontwikkelaar, Calculator, Inkoper & Uitvoerder

 • Basis van BIM
 • Basisprincipes in Solibri Anywhere
 • Navigeren door modellen
 • Model begrijpen en visuele Basis-ILS kwaliteit controle
 • Benodigde werkgebieden filteren met classificaties
 • Gevonden taken vastleggen en uitzetten

Prijs (ex. BTW/deelnemer)

€ 1900

Beoordeling

Deze score is gebaseerd op beoordelingen van meerdere deelnemers

Voor wie?

Deze Solibri training is geschikt voor iedereen die meer van Solibri Anywhere wil weten.

Waarom Based?

Based is certified training partner van Solibri Inc. Onze trainingen worden gegeven op de ‘Based-manier’, onafhankelijk en gericht op langdurige verandering.

Resultaat

Jij beschikt over essentiële kennis en vaardigheden om Solibri Anywhere goed te kunnen gebruiken in je dagelijkse werkzaamheden.

Cursus programma

De Solibri Anywhere training start met een kick-off, waarbij we de opzet van het trainingsprogramma toelichten en je persoonlijk kennismaakt met ons en de andere deelnemers. Vervolgens gaan we in het eerste dagdeel aan de slag. Hierbij ligt de focus op de betekenis van BIM, de rol & positie van Solibri in het BIM-proces en bijbehorende aanpak. Je leert alles over modelkwaliteit en wordt wegwijs gemaakt in Solibri Anywhere, met de belangrijkste knoppen en functionaliteiten. Dit dagdeel wordt afgesloten met het begrijpen en visueel controleren van een model met de Basis-ILS.

In dagdeel 2 focussen we ons op het zelf toepassen van visuele controle & communicatie met BCF. Je wordt gedurende de training abstract meegenomen in functies als Classificaties, automatische controles en Information TakeOff (uittrekstaten).

Review
 • Deze cursus hadden we veel eerder al moeten hebben. 

  Planvoorbereider
  Van Wijnen

Meer informatie?

Wil je meer informatie over ons aanbod en/of onze werkwijze? En ben je benieuwd of de Based Academy ook iets voor jou is? Neem dan eens een kijkje in de Based Community en vraag het aan (oud-)deelnemers!

Based Community

Keer terug naar de hoofdpagina

Interesse in deze Training?

Voor meer informatie en/of vragen kun je direct contact opnemen met Robin Kramer. Aanmelden kan via de button.