Solibri Excelleren

Solibri Excelleren

 • 4-5
 • aantal sessies: 3-4
 • 8 uur thuisstudie

De focus van dit trainingsprogramma ligt op de verdere integratie van de (geautomatiseerde) werkprocessen in de bedrijfsspecifieke workflow. Samen met onze Solibri specialist wordt de beste toepassing van Solibri praktisch ingezet. Deze in-company training wordt afgestemd op de specifieke behoeften van de groep.

Afhankelijk van de beoogde leerdoelen bestaat de training uit 1 dagdeel op locatie en volgen daarna 1-2 kennissessies online, afhankelijk van het aantal gekozen modules. Deze training wordt gegeven in kleinere groepen, van 4 tot 5 deelnemers, zodat je voldoende persoonlijke aandacht krijgt.

Training voor o.a.

BIM-coördinator, BIM-regisseur, BIM-manager

Prijs (ex. BTW/deelnemer)

On request

Beoordeling

Deze score is gebaseerd op beoordelingen van meerdere deelnemers

Voor wie?

Deze training is geschikt voor Solibri-gebruikers die meer gebruik willen maken van geavanceerde technieken in Solibri om de dagelijkse workflow te optimaliseren. Om deze training te kunnen volgen, beschik je al over voorkennis op het niveau van de Solibri Basis Training. Dit houdt in dat je onder andere weet wat de basiskwaliteit van een aspectmodel is en wat je hierin kan verwachten. Verder kan je al gebruikmaken van de basisfuncties van Solibri, zoals classificaties en ITO’s.

Waarom Based?

Based is certified training partner van Solibri Inc. Onze trainingen worden gegeven op de ‘Based-manier’, onafhankelijk en gericht op langdurige verandering.

Resultaat

Jij beschikt over verdiepende kennis en vaardigheden waarmee je Solibri productiever kunt inzetten bij je dagelijkse werkzaamheden.

Cursus programma

Door middel van een kick-off wordt het trainingsprogramma afgestemd op de behoeften die er liggen in jouw organisatie. De focus ligt op de automatisering van handelingen door middel van geautomatiseerd toetsen van de specificaties, templating en meer. Je hebt daarnaast de keuze uit onderstaande modules:

 • Matroesjka effect: filteren en rekenen met complexere modelstructuren zoals Assemblees.
 • Automatiseren: geautomatiseerde bedrijfsspecifieke toetsingen maken met de RuleSet Manager.
 • Issuemanagement: grip houden op issues en modelupdates in een coördinatieproces.
 • AutoRun: routinematige handelingen automatiseren.
Download de brochure
Review
 • Cursusdagen waren goed voorbereid met SteBru projecten als oefen projecten. 

  Kees Balen
  SteBru

Meer informatie?

Wil je meer informatie over ons aanbod en/of onze werkwijze? En ben je benieuwd of de Based Academy ook iets voor jou is? Neem dan eens een kijkje in de Based Community en vraag het aan (oud-)deelnemers!

Based Community

Keer terug naar de hoofdpagina

Interesse in deze Training?

Voor meer informatie en/of vragen kun je direct contact opnemen met Denise Bos. Aanmelden kan via de button.